Camera bebelușului este un loc impregnat cu tandrețe și rafinament, un adevărat cocon pentru copilul vostru. În egală măsură, camera copilului este locul în care vă puteți da frâu liber imaginației în ceea ce privește decorarea. Pereți albi sau pastelați, nuanțe plăcute, sickere murale, covoare, lenjeria de pat viu colorată, noptieră și diferite alte obiecte de design… totul vă stă la dispoziție! Decorarea camerei copilului trebuie să fie în armonie cu mobilierul, pe care îl alegeți din lemn, lăcuit, vopsit sau pictat.

 

Pentru decorarea camerei copilului, câteva obiecte bine alese sunt suficiente pentru a crea atmosfera dorită: o ghirlandă decorativă în culori crem, roșu sau o compoziție de stickere murale ce pot fi plasate pe perete, deasupra pătuțului, pot da o notă de poezie camerei. Un norișor mobil sau niște pene suspendate creează un punct de animație plăcut privirii. Gândiți-vă la obiecte atât frumoase cât și utile, cum sunt sacii din bumbac imprimat pentru depozitarea jucăriilor sau obiectele muzicale, atât de indispensabile pentru a vă adormi plăcut copilul.

 

Un pic de poezie în camera fetițelor

Fetele iubesc un univers propriu lor, o cameră care să le fie dedicată. Le este drag tot ce evocă lumea animalelor și natura. Este ușor să le faceți pe plac cu un mobilier cu design jucăuș, care să le facă să viseze. O comodă tip oiță, sau un pat stil prințesă, un ursuleț mare de pluș sau un brăduț alb, toate aceste accesorii le pot da ocazia să inventeze tot felul de povești. Un scăunel cu urechi de ursuleț și o măsuță cu picioare tip creion, însoțite de perne cu capete de animale sunt printre cele mai plăcute și practice obiecte. Cât despre capetele de inorog sau de dinozaur, acestea pot să aibă un efect simpatic odată fixate pe perete, dar este mai amuzant să le plasați pe la colțuri. Nu uitați indispensabila oglindă în formă de pisicuță, o păsărică pe o creangă și niște cercuri în mai multe culori lipite pe pereți, pentru a da tonuri de poezie camerei micuței prințese.

 

Aventura este la putere în camera băieților

Pentru a stimula imaginația micilor voștri aventurieri, instalați în camera lor un cort de joacă cu decorațiuni ce constă în animale din junglă. Băiețeii adoră să se refugieze în acel spațiu îngust, unde își cară jucăriile preferate. Foarte important este și un covor de joacă, cu model de șosea sau câmp, unde să-și pună în mișcare mașinuțele, tractorașele, avioanele sau trenulețele. Pentru a-și aranja micile lor comori, cărți și jocuri, este nevoie de o piesă de mobilier compartimentată, cu un design cât mai plăcut. Băieții au o sumedenie de obiecte preferate cu care își împart secretele: un dinozaur din carton, o minge colorată, mașinuțe din plastic decorate după modelul mașinilor de curse, sau un simplu iepuraș de dimensiuni mai mari. Un sticker mural multicolor sau o ghirlandă luminoasă vor asigura iluminarea decorativă a universului băiețelului vostru.

 

Fie că sunteți părinții unei fetițe delicate sau ai unui băiețel curajos, puteți descoperi pe site-ul nostru o mulțime de idei pentru decorarea cât mai șic a camerei puiului vostru.

 

Share

You Might Also Like

Lasă un răspuns