După ce ne-am ocupat de pătuț și de salteaua copilului, trebuie să ne gândim la comoda de înfășat. Este necesar să o alegem bine, pentru că o veți utiliza timp de doi ani, poate chiar mai mult…

 

Comoda de înfășat: o mobilă practică și sigură

În primele zile de viață ale bebelușului vostru, în primele săptămâni, vă veți apleca asupra comodei de înfășat la fiecare 3 – 4 ore, 24 de ore din 24, căci veți remarca foarte repede că bebelușul vostru nu o să vă dea pauze prea lungi. Comoda de înfășat trebuie să fie practică, să vă ofere numeroase compartimente și să fie bine securizată, pentru a limita riscul de cădere. Desigur, nu trebuie uitat designul cât mai plăcut și, ca ultim criteriu, dacă această comodă poate fi transformată într-o piesă de mobilier, cu atât mai bine!

 

Una dintre referințele din categorie comodă de înfășat cu design plăcut este comoda pentru înfășat copii Klups Marsell Bufnițe, confecționată din materiale de calitate superioară și care este prevăzută cu o măsuță de înfășat ce poate fi detașată cu ușurință.

 

Această piesă de mobilier este:

  • Practică. Această comodă oferă un spațiu de depozitare foarte generos, cu cele trei sertare. O veți aprecia atunci când va trebuie să-l schimbați pe bebe, pentru că pernele sunt alunecoase, contrar a ceea ce am putea crede.
  • Compactă. Dimensiunile sale cu masa de înfășat sunt următoarele: 79(L) x 72(l) x 98(h) cm, oferindu-vă posibilitatea să inserați cu ușurință bebelușul în acest spațiu.
  • Are un design sobru și elegant. Vă lăsăm să o admirați! Acest tip de comodă de înfășat este disponibil în mai multe modele și cu diferite finisări.
  • Transformabilă. Măsuța de înfășat poate fi detașată pentru a lăsa loc unei comode cu design elegant, ce își va găsi un loc în camera copilului vostru.

 

Dacă nu dispuneți de prea mult spațiu, unii fabricanți vă oferă mese de înfășat murale, ce se pot plia cu o singură mână. Rezultatul? Nu pierdeți spațiu! Atunci când masa de înfășat nu este utilizată, această piesă de mobilier devine aproape invizibilă.

 

În fine, preferata noastră este comoda de înfășat Klups Rafal – modernă și ușor de montat. Comoda este confecționată din materiale de înaltă calitate și este prevăzută cu trei sertare voluminoase, destinate dopozitării de jucării, accesorii și hăinuțe pentru bebeluși. Combinația de culori este foarte elegantă, comoda fiind și foarte ușor de întreținut și de asortat în orice tip de cameră. Această comodă poate deveni un companion de nădejde pentru copilul vostru de-a lungul mai multor ani.

Share

You Might Also Like

Lasă un răspuns